Skal Du På Campingtur? De Beste Tipsene For å Planlegge Ditt Neste Eventyr

Camping er en fin måte å tilbringe tid med venner og familie. Det binder deg til dine kjære som aldri før. Men det er mange ting å vurdere når du planlegger en campingtur. Følgende artikkel kan hjelpe deg med å forberede deg bedre neste gang du går på campingtur.

Forske på en potensiell campingplass godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre kanskje ikke. Det er enda noen campingplasser som er ganske fancy, med på stedet mini golf spill eller badeland. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn ut av det på forhånd, slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Bruk separate kjølere for ferskvarer, is og drikke. Selv om det ikke spiller noen rolle om ferskvarer og drinkene går inn i samme, sørg for å pakke isen separat. Dette vil holde temperaturen nede slik at du vil ha isen for mye lenger enn du ville ha ellers.

Pass på at du unngår giftige planter. En god måte å gjøre dette på er å stoppe på rangerstasjonen og spørre hva slags giftige planter som er i området, slik at du kan identifisere dem hvis du kommer i kontakt med dem på stien. Spis aldri noe mens du går på stien hvis du ikke vet at det er spiselig.

Pakk alltid nok for barna dine. Camping kan være rotete. Barn elsker å leke i skitt. Dette betyr at barna dine vil bli skitne i løpet av dagen. Det er nesten umulig å forhindre, men heldigvis trenger du ikke å bekymre deg hvis du har ekstra klær på hånden. Husk, alltid være forberedt!

Lag en liste over ting du må ta med deg før du går camping. Du tror kanskje du er stor på pakking, men lite annet er verre enn å være ute i midten av skogen og innser du har glemt Allergi medisiner. Sett deg ned og lag en omfattende liste over alt du måtte trenge i løpet av uken før campingturen.

Se om du kan integrere svømming i campingturen. Når du er ute på camping, er det veldig lett å gå glipp av dusjen hjemme. Ved å ta en dukkert i et basseng, innsjø eller elv, vil du ha det gøy og føle deg ren og uthvilt på samme tid!

Samle mer treverk enn du tror du kommer OT trenger. Med mindre du går camping hver dag, har du sannsynligvis ikke har en nøyaktig idé om hva «nok tre» faktisk ser ut. Du kan alltid la den ekstra veden i en haug som en gave til alle som bruker campingplassen etter deg.

Husk, når du er camping vil du ikke ha tilgang til mange kjøkken luksus. På de fleste, vil du ha en Boksåpner samt en grunnleggende brenner. Dette betyr hermetisk mat gjør et godt måltid, men enda bedre er ting som trenger svært lite forberedelser, som peanut smør smørbrød.

Som det ble nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, krever camping mye forberedelse før hver tur. Bruk tipsene nevnt ovenfor for å sikre at du planlegger turen klokt, slik at du og dine kjære er sikker på å ha det gøy.