Ha En Flott Tid På Campingtur

Det er mange mennesker som har tenkt å gå på camping i årevis, men har unnlatt å gjøre det fordi de ikke vet noe om camping. Hvis du er en av disse menneskene, så ikke bekymre deg. Det er nok campinginformasjon i den følgende artikkelen som kan ha deg i telt på kort tid.

Ikke glem stoler og radio når du pakker for campingturen. En av de beste delene av camping er å sitte rundt bålet. Du kan sitte på en gammel tømmerstokk, men hvorfor bry deg når du kan pakke stoler og være komfortabel. Radioen er for underholdning som sitter rundt bålet. En enda bedre idé er å ta med gitaren din for å synge med.

Vann er avgjørende for din overlevelse når du vandrer i baklandet. Ta med deg vannrensetabletter eller et slags vannfilter som er i stand til å filtrere ut bakterier. Det er mange forskjellige typer tilgjengelig i din lokale sportsbutikk. Når du leter etter en vannkilde, må du sørge for at vannet strømmer. stillestående vann kan drepe deg hvis det ikke behandles ordentlig.

Før du drar ut på den etterlengtede campingturen, må du sørge for at området der du planlegger å slå leir, ikke krever campingtillatelse. Hvis du tilfeldigvis camper på et sted som krever en, og du ikke fikk en, kan du stå overfor en ganske heftig billett eller bot fra en lokal skogvokter.

Ta bare bilder og la bare fotspor være. Det er tommelfingerregelen når du camping. Bruk bare de naturlige ressursene du trenger, og ikke la det være spor etter at du campet når du reiser. Plukk opp alt søppel, slukk og dekk til branngropene, begrav alt menneskelig avfall, og la området der du slo leir, se ut som det gjorde da du fant det.

Hvis kantinen din begynner å lukte muggen, kan du gi den en god rengjøring med natron. Legg litt vann i kantinen, og tilsett deretter tre ss natron. Rist forsiktig, la den sitte i seksti minutter, og skyll deretter med vann. Kantinen din vil være forfriskende ren!

Opprett «bæreposer» om natten. Fest et tau rundt posene med maten og søpla. Finn deretter et tre og kast poser over en gren, og løft dem til de er minst 7 eller 8 meter fra bakken. Fest tauet rundt treet slik at det er sikkert. På denne måten vil ikke bjørner og andre dyr komme i maten og søpla i løpet av natten.

Øvelse gjør perfekt når du slår telt. Ta deg tid til å sette opp teltet før du drar på turen. Dette lar deg bygge ferdighetene dine ved å reise teltet, og vil også bidra til å finne eventuelle problemer med teltet i tilfelle du trenger å bytte det mot et bedre alternativ.

Nå som du vet nok om camping, burde du ikke ha noe problem å gå på din første campingtur. Du kan endelig slutte å lure på camping og faktisk gå utenfor og oppleve det. Bare bruk campinginformasjonen du har lest for å veilede deg hvert steg på veien, og du skal ha det bra.